Purepower energi snack bar med karamel og peanut

23 kr.

 

Beskrivelse

PUREPOWER ENERGI SNACK BAR MED KARAMEL OG PENAUT


PRIS VED 1 STK. 18,- pr. stk.

(Hele kasser med 24 stk sælges til 350,-)


Med Energy Snack Karamel/Peanut får du:

  • En lækker snack med karamel og peanutbutter
  • En god energikilde med hurtig og god effekt
  • En praktisk energibar, som er nem at spise

Perfekt til det hurtige energitilskud for dig, der cykler, løber, svømmer eller bare er vild med smagen af karamel og peanutbutter.

Er du til karamel og peanutbutter? Eller trænger du bare til en anden smag?

Så er vores PurePower Energy Snack Karamel/Peanut lige sagen!

Her får du en smag, der minder om de kendte chokoladebarer med peanuts, og som samtidig giver dig et hurtigt og effektivt energiboost, når du har allermest brug for det.

Samtidig får du et ordentligt skud fibre i form af havreflager. Det strækker energien, og giver en mere jævn energitilførsel. Derudover har energibaren et lækkert, crunchy bid, som giver følelsen af noget substans i det, du spiser. Og så er der den lækre, langvarige smag af peanutbutter og karamel, som giver dig en ekstra belønning for dine kraftanstrengelser.

Endelig smuldrer energibaren ikke i munden. Derved ender du ikke med at få stumperne galt i halsen, fordi din vejrtrækning er hurtig og heftig på grund af din træning.


Ingredienser: 
Havre 30%, karamelfrosting 18% (sukker, palme- og rapsolie, glukose, sirup, vand, skummetmælkspulver, farvestof: E150c, emulgatorer: E492; E471, salt, aroma, konserveringsmiddel: E202), gylden sirup, jordnøddesmør 12% (ristede jordnødder, vegetabislk margarine (palme- og rapsolie, vand, salt naturlig aroma), demerara sukker, jordnødder 3%. kan indolde spor af nødderæg og sojaAnvendelsesmuligheder:
En time før træning eller under længere varende træningspas/konkurrence.


Generel info:
Mild smag med en blød konsistens.