Nyhed
 

Purepower energi snack bar med kokos

25 kr.

 

Med PurePower Energy Snack Kokos får du en lækker bounty-bid, der giver dig ekstra energi, så du kan komme hele vejen gennem dit træningspas – eller undgår at gå sukkerkold lige inden målstregen.

» Læs mere…

 

Beskrivelse

Med PurePower Energy Snack Kokos får du en lækker bounty-bid, der giver dig ekstra energi, så du kan komme hele vejen gennem dit træningspas – eller undgår at gå sukkerkold lige inden målstregen. Kokos-baren er også tilsat havregryn, så du får masser af fibre. Det giver en mere jævn forbrænding, som energien holder længere. Bestil en himmerigsmundfuld fra PurePower i dag!

Er du vild med smagen af kokos, er denne PurePower Energy Snack den perfekte belønning til sidst på dit træningspas – eller når du har brug for lidt ekstra energi for at komme hele vejen i mål.

Smagen minder om den kendte Bounty-bar, og kokossmagen giver dig det der boost af sol, sommer og sandstrand, som du ikke kan undgå at blive i godt humør af. Perfekt til en regnvejrsdag ude på ruten, hvor du er både våd, træt og kæmper med at undgå de værste vandpytter og mudderpøle.

Fibre strækker energien

Ud over ægte kokos er den lækre Energy Snack fyldt med havregryn. De indeholder masser af fibre. Det får energien i kokos-baren til at strække, fordi fibrene tager længere tid at forbrænde.

Derudover får kroppen et ordentlig skud proteiner, lige som du får masser af hurtige kulhydrater fra kokos og andre sukkerarter.

Så selv om PurePower Energy Snack Kokos smager så godt, at den burde være forbudt, får du masser af gode ting og sager til din krop, når den har allermest brug for energi.