Purepower carbo race elektrolyt hyldeblomst 1 kg

189 kr.

PUREPOWER CARBO RACE – 1 KG ELEKTROLYT


Med Carbo Race Elektrolyt får du både hurtig energi, når du dyrker udholdenhedssport, og stabiliseret din væskebalance med elektrolytter. Bland pulveret i dit drikkevand, få et ekstra energiboost og nyd den dejlige, søde og blide smag af appelsin. Bestil i dag med hurtig levering.

» Læs mere…

 

Beskrivelse

 

Carbo Race Elektrolyt med appelsinsmag er et energipulver, som er udviklet specielt til dig, der dyrker udholdenhedssport. Her får du et hurtigtvirkende energitilskud, som du kan tage enten før eller under træning eller konkurrencedeltagelse.

Hurtig energi, så du ikke går ned på kræfter

Når du dyrker udholdenhedssport som f.eks. triatlon, langdistanceløb, -svømning eller – cykling, er det ekstra vigtigt, at du hele tiden får tilført hurtig energi nok til kroppen. Derved kommer du ikke til at gå ned på ydeevne.

Carbo Race Elektrolyt giver et hurtigt energitilskud, fordi det er produceret på maltodextrin. Det er et kulhydrat, som har et ekstra højt glykæmiske index (GI). For at fremme energioptagelsen indeholder energipulveret også fruktose. Det er lettere for kroppen at optage og bearbejde, så du hurtigere får tilført energitilskuddet til dine muskler.