Tilbud!15%
 

NUMMERBÆLTE TIL GEL – GLANDON

100 kr. 85 kr.

Et løbebælte også kaldet et nummerbælte er nok et de mest undervurderede stykker udstyr. Et løbebælte er ganske enkelt uundværligt under en triatlon i de hektiske skiftezoner. Her har man blot bæltet liggende i din T1-pose og tager det på mens du løber ud til din cykel. Når man så kommer til løbet roterer man bare bæltet mens man løber ud af skiftezonen, så nummeret sidder foran (hvis man skal have nummer på under cyklingen, skal det ofte sidde bagpå).

 

» Læs mere…

Varenummer (SKU): 20510004 Kategorier: , , , , , , Tags: , Leverings tid 3-5 dage
 

Beskrivelse

Med et løbebælte behøver du ikke montere dit nummer på din trøje eller prikke hul på din gode vindjakke med sikkerhedsnåle. I stedet laver du et par huller i dit nummer med en hulmaskine (hvis der ikke er huller i, i forvejen). Herefter stikker du blot snorene gennem fra bæltet gennem huller og sikrer nummeret med de medfølgende klips. Dette giver en utrolig fleksibilitet og man kan således flytte nummeret rundt, hvis det irriterer under turen. Nogle sætter det oppe på brystkassen, andre nede omkring taljen, du kan sådan set sætte det, hvor det passer dig og generer dig mindst.

Ud over at bære dit nummer kan et Glandon løbebælte også bruges til at bære seks gels, så man ikke behøver at fylde dem i diverse lommer i bukser og trøjer. Samtidig er gelerne lette at få fat i, hvis dit bælte sidder omkring hoften og de hopper minimalt.