Tilbud!40%
 

Inov-8 X-Talon Ultra 260

1300 kr. 775 kr.

Inov-8 X-talon ultra 260 har vundet flere verdensmesterskaber end nogen anden sko inden for terrænløb med en kombination af stabilitet, minimal vægt og slidstyrke.

» Læs mere…

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

Inov-8 X-Talon Ultra 260 


Inov8 X-talon ultra 260 har vundet flere verdensmesterskaber end nogen anden sko inden for terrænløb med en kombination af stabilitet, minimal vægt og slidstyrke. Optimalt placerede dupper forhindrer, at mudder osv. sætter sig fast og giver fremragende greb på blødt og løst underlag. X-TALON ultra 260  er en meget fleksibel, letvægts trail running sko. X-TALON 260 ULTRA er den perfekte sko til at løbe lange afstande over blødt og mudret terræn.


X-Talon Ultra 260 har en ny ballistisk nylonoverflade, der er fuldstændig åndbar, let og holdbar. Materialet kombineret med den nye maske-tunge hjælper desuden med åndbarhed og komfort. Den øvre konstruktion er dækket af en DWR (holdbar vandafvisende) behandling, det er vandtæt og åndbart lag, der giver en del vejrbeskyttelse mod regnfulde dage, men reducerer ikke effekten fuldstændigt, hvis vejret bliver mere intens. Derudover sørger en kant rundt om skoens overdel enestående beskyttelse mod sten og andet snavs, reducerer slid og giver en forlængelse af livet til skoen.


 

Yderligere information

STR

41.5, 44