Tilbud!16%
 

FUSION S3 Cykelsæt

3800 kr. 3199 kr.

Det perfekte cykeltøjsæt for varme og optimal beskyttelse mod vejr og vind. Komforten og kvaliteten er i top.

S3 Jakken er i orange, sort eller grøn.

» Læs mere…

Varenummer (SKU): SPKO-0017_(NO) Kategorier: , , , , , , , , , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

FUSION S3 CYKELSÆT


Fusion S3 Cycle Jacket er en ny og meget forbedret udgave. Den er lavet med vind- og vandafvisende yderside for at beskytte mod elementerne og en foret opkradset inderside for at give varme. Den har anatomisk fit, så den passer til den foroverbøjet stilling på cyklen og jakken er lavet i en fleksibel softshell metervare for at sikre stor bevægelighed på cyklen. Kombiner den med et baselayer inderst til at holde kroppen varm og tør og du er klar til at cykle om vinteren. Jakken er lavet med reflekser der giver 360 graders synlighed.

Dette produkt er TÆTSIDDENDE. Vælg den størrelse du normalt benytter, men du skal forvente at produktet sidder relativt stramt. Er du typisk mellem to størrelser og ønsker et lidt løsere fit, så vælg den største størrelse.


Fusion S3 Long bib tights er de perfekte cykelbukser til de kolde og våde perioder. Bukserne bruges udenpå dine cykelshorts med pude for at opnå god komfort og god beskyttelse mod vind og vand. Cykelbukserne er godt isoleret så du kan holde varmen på cykelturen. Selerne er meget fleksible så de tilpasser dig din kropsbygning udover det er de også ventilerende. En rigtig god 3 sæsons cykelbuks for optimal beskyttelse mod kulde og vand samt varme.


Fusion Merino LS

KOMFORTABEL OG ALSIDIG LANGÆRMET UNDERTRØJE I 100% MERINOULD AF FINESTE KVALITET.

Ideel som inderste lag på træningsture med skiftende vejrforhold eller bare som den T-shirt, du har allermest lyst til at have på. Naturlig komfort og temperaturregulering hele året rundt.


Hvis du ønsker to forskellige størrelser i S3 Cykeljakke og S3 Long Bib Tights, kan du blot skrive det som en kommentar til ordren, kontakte os på tlf eller på mail info@sportskompagniet.dk


Yderligere information

FARVER

, ,

STR

L, M, S, XL, XXL, XXXL

Du kunne også være interesseret i...

 • FUSION S2 LØBESÆT

  2700 kr. 2199 kr. Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Tilbud!15%

  FUSION SLI CYKELSÆT

  3650 kr. 3100 kr. Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Tilbud!15%

  Fusion S1 løbesæt

  1950 kr. 1649 kr. Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page