Nyhed
 

Fusion Mens Cycling Jersey

900 kr.

Mens Cycling Jersey er udviklet med højeste komfort for øje. Front og ærmer er syet i et blødt, let, ventilerende og elastisk materiale.

» Læs mere…

Varenummer (SKU): 1055 Kategorier: , , , , , , , Tags: , ,
 

Beskrivelse

Fusion Mens Cycling Jersey

Mens Cycling Jersey er udviklet med højeste komfort for øje. Front og ærmer er syet i et blødt, let, ventilerende og elastisk materiale, mens metervaren, der er brugt i ryggen er mere robust for at skabe solide holdbare baglommer til alle cykelturens nødvendigheder. Hofteafslutningen er konstrueret med et blotlagt elastikbånd med silikone på bagsiden for et bedre grip mellem jersey og bib.

Cycling jersey’en har 3 baglommer. Der er gennemgående, delbar lynlås og reflekslogoer på skulder og baglomme.

Pasformen er tætsiddende nok til konkurrencebrug og samtidig komfortabel til den daglige træning – et jersey fit, der roses af rigtigt mange brugere.

Vær opmærksom på at farverne på bibs og jerseys ikke matcher hinanden. Derfor anbefaler vi sorte bibs, hvis du vælger farve på din jersey. Og omvendt: Hvis du vælger farve på dine bibs anbefaler vi en sort jersey, da farverne ikke matcher hinanden, trods lighed på billederne.


  • Varm og isolerende – Opkradset fleece inderside
  • Velsiddende – Strækbart materiale
  • Komfortabel – Temperaturregulerende egenskaber
  • Produceret i Europa på FUSION.FACTORY
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og derfor ikke indeholder skadelige stoffer

OEKO-TEX


Se alle vores lækre FUSION cykelprodukter

Yderligere information

FARVER

, ,

STR

L, M, S, XL, XXL