Tilbud!20%
 

CRAFT Rime jacket – XL

900 kr. 499 kr.

Jakken har i bunden en bred elastikkant, så jakken holdes tæt til kroppen, og der hermed ikke kan komme hverken vind eller vand op under.

» Læs mere…

Out of stock
Varenummer (SKU): 1905452-851999 Kategorier: , , , , , , , , , , Tags: , ,
 

Beskrivelse

RIME JACKET


Jakken har i bunden en bred elastikkant, så jakken holdes tæt til kroppen, og der hermed ikke kan komme hverken vind eller vand op under. Indersiden har elastikkant af silikone, så jakken forbliver siddende og ikke glider op på ryggen. Fed jakke til de kolde dage på cyklen, fleece indvendigt, så du kan holde dig varm. Yderst er den vandafvisende og vindtæt. Neonfarve og refleks ned langs lommen bag på jakken.


Har du sommetider svært ved at tage dig sammen og komme ud på cykelturen pga. koldt og dårligt vejr? Det er det slut med nu. Rime Jacket holder på varmen og yder optimal beskyttelse på vinterens kolde og våde cykelture. Jakken er fremstillet af slidstærkt vind- og vandtæt softshellmateriale, der beskytter mod elementerne og isolerer godt under kølige og kolde forhold. Derudover har jakken elastisk silikonekant på ryggen, der holder den på plads, ryglomme med lynlås, 360 graders synlighed og en ergonomisk og elastisk pasform. Udviklet til cyklister, der sætter pris på varme og komfort.

Se andre Craft produkter her 


Materiale: 

Øverste del: 100% Polyester

Midten: 100% Polyurethane

Ryggen: 100% Polyester


 

 

Yderligere information

STR

XL