Tilbud!20%
 

Craft Pro Nano Bib Shorts M

1500 kr. 1500 kr.

Out of stock
Varenummer (SKU): 1914548 Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

PRO Nano Bib Shorts er lette bib-shorts designet til cykelryttere på pro-niveau, der kører hårdt på varme sommerdage.

Disse bib-shorts af professionel kvalitet er fremstillet af let og slidstærkt Lycra® Sport Energy-materiale med 4-vejs strækbarhed, som reducerer muskelvibrationer og fokuserer kraften, så du opnår optimal kontrol og ydeevne. Dette års version har en ny bib-løsning med en åben ryg, der eliminerer et stoflag og dermed forbedrer ventilationen på dette varme sted. Disse bib-shorts har desuden perforerede sidepaneler, som giver fremragende ventilation under varme forhold. Den førsteklasses C1 Pad giver maksimal komfort.

Let og kølende
Nano er et professionelt cykelkoncept, der holder dedikerede ryttere kølige under intense ture på varme sommerdage. Tynde og usædvanligt lette materialer og indvævet (bodymapped) ventilation giver overlegen ventilation og køling

Infinity C1 Pad – enestående funktion og komfort
Infinity C1 Pad tilbyder banebrydende funktion og komfort til elitepræstationer. Med de fineste materialer og seneste innovationer, herunder bøjede sidevinger og frontcup, giver puden fremragende komfort til de mest krævende ryttere. Pudens overflade er fremstillet af eksklusiv italiensk polyamid og har et innovativt strikket design, der skaber store åbne rum i cellerne, som absorberer fugt og giver en effektiv fugttransport. Desuden er der et perforeret materiale på pudens bund, som reducerer friktionen mod shortsene. Det hjælper, når man træder i pedalerne, så puden bevæger sig uafhængigt af shortsene og kun følger kroppens bevægelser.

• Lycra® Sport Energy kropskontrollerende stof med 4-vejs elasticitet
• Delvist perforeret sidepanel for bedre åndbarhed
• Bib-løsning med åben ryg for bedre ventilation
• Meget elastiske bib-stropper giver en let og behagelig fornemmelse
• Råt skårne benafslutninger
• Silikoneprikker ved benafslutningerne holder shortsene på plads
– C1 Pad Mænd

Yderligere information

FARVER

STR

2XL, L, M, S, XL, XS