Nyhed
Tilbud!15%
 

Craft Face Mask

99 kr. 84 kr.

Det perfekte mundbind.

Brug ansigtsmaske og hjælp med til at bremse spredningen af virussen. Craft Face Mask har to stoflag: Det inderste lag er lavet af et blødt polyester- og elastanstof med meshstruktur og en desinficeret antibakteriel behandling, mens det yderste lag er lavet af et vandafvisende polyesterstof.

» Læs mere…

Kategorier: , , Leverings tid 3-5 dage
 

Beskrivelse

Brug ansigtsmaske og hjælp med til at bremse spredningen af virussen. Craft Face Mask har to stoflag: Det inderste lag er lavet af et blødt polyester- og elastanstof med meshstruktur og en desinficeret antibakteriel behandling, mens det yderste lag er lavet af et vandafvisende polyesterstof. Derudover har ansigtsmasken elastiske ørestropper for en fleksibel og sikker pasform. Resultatet er en funktionel, elastisk og yderst behagelig ansigtsmaske til brug hele dagen. Ved at bære ansigtsmaske kan du reducere mængden af mulige virus, der potentielt udsendes gennem din ånde.

BEMÆRK! Ansigtsmasker skal ses som et supplement til andre risikoreducerende foranstaltninger såsom social afstand, regelmæssig håndvask og ophold hjemme i tilfælde af symptomer. Ansigtsmasker skal altid håndteres med rene hænder. Hvis du har brug for at justere eller røre ved ansigtsmasken under brug, skal du huske at vaske eller desinficere dine hænder før og efter berøring af masken.

Masken lever ikke op til medicinske standarder og er ikke et værnemiddel, men den kan hjælpe med at forhindre spredningen af virus og bakterier, der overføres gennem dråbesmitte.