Tilbud!20%
 

Craft Adv Endur Graphic Jersey M

650 kr. 650 kr.

Varenummer (SKU): 1914536 Kategorier: , , , ,
 

Beskrivelse

ADV Endur Graphic Jersey er en yderst funktionel cykeltrøje, der er designet til dedikerede atleter, som træner målrettet flere dage om ugen.

Denne avancerede cykeltrøje er fremstillet af et blødt og elastisk materiale, der giver fremragende fugttransport under intense ture. Indvævede mesh-paneler giver forbedret ventilation, og silikoneprint nederst bagpå holder trøjen på plads. Derudover har trøjen fire baglommer til effektiv opbevaring.

• Yderst funktionelt stof fremstillet af genanvendt polyester
• Ventilerende meshpaneler øverst på ryggen, i siderne og nederst på ryggen
• Fire baglommer (en med lynlås)
• Elastik med silikoneprint forneden bagpå
• Tætsiddende pasform

TRE IKONISKE PRINT
Champs-Élysées
Sprintet over alle sprint har det hele. Lidt op ad bakke, brosten og enogtyve dage i benene. Med 1,91 kilometers parisisk skønhed ligger hemmeligheden i at vælge det rigtige øjeblik. At læse ruten og mærke den hellige jord. Udødelighed venter for enden.

Sa Calobra
Den ikoniske opstigning begynder nede ved træerne og snor sig gennem Mallorcas klippelandskab til den storslåede belønning på toppen – en spektakulær udsigt over Middelhavet. Men også et blik indad på din nuværende status. Hvor står du? Hvor langt vil du gå i år?

Koppenberg
Kun seks hundrede meter lang. Men usædvanligt stejl. På regnvejrsdage tvinger de mudrede brosten selv de stærkeste ryttere til at gå i stå. Du vinder muligvis ikke på denne bakke, men du kan tabe det hele. Vær forsigtig, afvej dine muligheder, og sigt efter evig hæder.

Yderligere information

FARVER

, , , ,

STR

2XL, L, M, S, XL, XS