Tilbud!15%
 

Bliz – Active Force – Blue

749 kr. 637 kr.

Bliz – Active Force

Med sin tekniske og unikke design, er Bliz High Performance Force en absolut favorit til alle krævende sportsgrene. Vejer kun 28 gram. Dens bløde, uendeligt justerbare facon tillader en brugerdefineret pasform og en finjustering. Hver brille leveres med både lys og svag Perfect Curve linse sæt, pudseklud, en aftagelig sved-pande, plus Bliz berømte klik på goggle typen hoved band.

 

included produkt

» Læs mere…

Out of stock

Ikke på lager

Kategorier: , , , , , , , , , Tag: Leverings tid 3-5 dage
 

Beskrivelse

Hvorfor vælge Bliz?

Beskyttende sportsudstyr er vores passion! Vi arbejder konstant på at udvikle nye produkter og tekniske løsninger til at opfylde de stadigt skiftende markeds behov. Med Bliz kan du føle dig tryg og holde fokus på din sport, og disse tre vigtige faktorer bør gøre Bliz dit oplagte valg:

DESIGN

Bliz er gennemsyret af skandinavisk design, som er på forkant i funktion, teknologi og udseende. Omhyggeligt udviklede, kvalitetsikrede produkter, der opfylder de nødvendige standarder og krav.

FLEKSIBILITET

Bliz giver en høj teknisk og funktionelt niveau af produkter. Produkternes funktionalitet og tilbehør til rådighed sammen med til at give uovertruffen alsidighed og fleksibilitet.