Tilbud!15%
 

Stabilicers Pigsåler

349 kr. 349 kr.

Perfekt til løb på glatte overflader.

Denne perfekte sål til løb om vinteren. Sålen er velegnet til løb i det danske klima hvor vi kun sjældent får 100% snedække – men alligevel har behov for ekstra fodfæste. Med STABILicers SPORT kan du trygt løbe en tur i skoven hvor du både skal forcere is, sne og lange strækninger med bar jord, men stadig med de lumske isglatte vandpytter og rødder. STABILicers SPORT kan det hele!

Perfekt pasform, uovertruffen kvalitet og et fast greb i underlaget, er blot få at de rosende ord nyheden STABILicers SPORT får med på vejen når vi tester Pigsåler til løb på sne og is.

Denne nyhed er den perfekte sål til løb om vinteren. Sålen er velegnet til løb i det danske klima hvor vi kun sjældent får 100% snedække – men alligevel har behov for ekstra fodfæste. Med STABILicers SPORT kan du trygt løbe en tur i skoven hvor du både skal forcere is, sne og lange strækninger med bar jord, men stadig med de lumske isglatte vandpytter og rødder. STABILicers SPORT kan det hele!

STABILicers SPORT har en pasform der giver dig optimal komfort og tryghed.
Sålen sidder tæt og fast uden at klemme dine tæer, samtidig er sålen designet så den sidder fast uanset om du løber trailløb med bakker eller om du bare løber lige ud. Du kan vælge at bruge den medfølgende velcro strop der monteres over vristen hvis du vil holde sålen ekstra god fast, men det er sjældent nødvendigt.
Flere såler på markedet har en uheldig tendens til at kunne krænges af ved bakkeløb – med STABILicers SPORT får du aldrig den ubehagelige følelse af at skride ud af sålen. Specielt ved hurtigt løb ned af bakke mærkes sålens styrke og kvaliteter.

Sålens gummi:
STABILicers SPORT er udført i formstøbt gummi der sikrer perfekt pasform på dine løbesko. Sålen sidder så tæt tæt til at den nærmest bliver en integreret del af skoen. Der anvendes et miks af forskellige hårdheder i gummiet hvilket giver en sål i kvalitet som en løbe sko.

Sålens pigge:
De 9 kraftige metal pigge under sålen skære sig effektivt ned i underlaget og giver et helt utroligt fodfæste.
En af de mange unikke detaljer ved STABILicers SPORT er at piggene er skruet ind i sålen hvor gevind er støbt ind i materialet.
Du kan derfor let skifte pigge når de slides ned – for det sker uundgåeligt ved aktivt brug.
Ekstra pigge købes separat og forlænger sålens levetid uden større omkostninger.

Vi anbefaler:
Vælg STABILices pigsåler hvis du vil have den absolut bedste sål på markedet!
Kvaliteten bliver ikke bedre, og detaljen med udskiftelige pigge er genial. Vælg STABILices hvis du vil have kvalitet og perfekt pasform. STABILicers har bedre fodfæste på forfodden i afsættet men vejer desværre også en anelse mere end f.eks. Yaktrax Pro.
Vores valg er klart – STABILicers er fantastisk!

 

SMALL: 38,5-41

MEDIUM: 42-44

LARGE: 44,5-46,5

 

 

 

 

 

 

 

 

» Læs mere…

Out of stock
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tags: , Leverings tid 3-5 dage
 

Yderligere information

STR

L, M, S