Purepower magnesium kapsler 90 stk

149 kr.

 

Beskrivelse

Mineralet magnesium er afgørende for nogle livsvigtige funktioner i kroppen. Du kan typisk få nok af det gennem kosten, men som sportsudøver er det særligt vigtigt, at du er opmærksom på at få nok, da det kan påvirke din præstation.
Magnesium er et vigtigt mineral, der blandt andet er afgørende for stofskiftet og for, at musklerne og hjertet kan samarbejde. De fleste får magnesium gennem kosten og tager derfor ikke tilskud af det. Dyrker du meget hård motion, er det særligt vigtigt for dig at være opmærksom på, om du får dækket dit behov for magnesium, da det ellers kan påvirke din præstation.
Det kan for eksempel være ved, at du har sværere ved at restituere efter en stor præstation, for eksempel et maraton, hvis du er løber, og at du lettere kan blive forpustet.

 

Vil du vide mere om magnesium eller kramper? 

https://www.purepower.dk/powerblog/166-magnesium—dette-skal-du-vide-om-magnesium-til-atleter/

https://www.purepower.dk/powerblog/179-kramper-i-benene–og-hvad-der-kan-goeres-ved-det/

Ingredienser

Magnesium (trimagnesiumdicitrat nonahydrat), konsistensmiddel: magnesiumsteart (RSPO certificert), geleringsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose)

Anbefalet daglig dosis

Indtag 2 kapsler = 250 mg aktiv magnesium
Vores kapsel kan også skilles ad og hældes i juice, yoghurt e.l., og indeholder ikke bindemidler og hjælperstoffer

Indhold

90 kapsler = 82 g

Opbevaring

Opbevares utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Bør ikke anvendes af børn under 11 år.

Få styr på væskebalancen

Væske- og saltbalancen spiller en vigtig rolle for, hvordan kroppen fungerer. Her menes det, at større væsketab og dehydrering fremmer risikoen for at få kramper i benene. Det skyldes et underskud af natrium, som er med til at danne de nervesignaler, der kontrollerer musklerne.
Da salt (som indeholder natrium) oftest er bundet til væske i kroppen, kan et underskud på salt- og væskebalancen skabe irritation i musklerne, som derved begynder at krampe.
Derfor er det vigtigt, at du sørger for at drikke nok, samt anvender elektrolytter i dit drikkevand, når du træner eller arbejder hårdt. Derved undgår du, at kroppen udskiller så meget salt, at der ikke er natrium nok til at danne de rigtige nervesignaler.

Sørg for ikke at få underskud af magnesium

På samme made som med natrium, synes et underskud eller en ubalance i magnesium i kroppen, at kunne trigge kramper i benene.
I hvert fald synes et jævnligt indtag af magnesium at kunne reducere risikoen for, at der opstår muskelkramper i benene. Indtaget kan være enten i form af deciderede magnesiumtabletter eller gennem et tilskud af magnesium, elektrolytter og andre mineraler til dit drikkevand.