Purepower hydro plus brusetabletter med bærsmag

70 kr.

OPTIMÉR DIN TRÆNING MED HYDRO BRUSETABLETTER

Få en lækker smag af røde bær og en naturlig farve fra rødbeder med PurePower HYDRO brusetabletter. De indeholder ikke kun vitaminer og mineraler, men også elektrolytter, der hjælper med at opretholde elektrolytbalancen i kroppen under hård træning.

» Læs mere…

 

Beskrivelse

PurePower Hydro Tabs

Vores brusetabletter indeholder vitaminer og mineraler (elektrolytter). Hydro Tabs opløses nemt i vand og giver en frisk smag af enten røde bær, hindbær eller citrus.

Med PurePower Hydro Tabs kan du nemt blande din egen sportsdrik, hvad enten du er derhjemme eller er på farten. Denne brusetablet fungerer super godt til de svedige spinningstimer hen over vinteren (læs mere om brugen af elektrolytter om vinteren), hvis du træner udendørs om sommeren eller træner sydpå. Alt i alt fungerer den godt, hvis du sveder meget, og gerne vil have styr på din væskebalance. Læs om salt og væskebalance her.

PurePower brusetabletter kan både bruges før, under og efter træning. De indeholder hverken fedt eller protein, men er i stedet høje på vitaminer og mineraler. Brusetabletterne indeholder ikke direkte energi, dog har vi to varianter af Hydro Plus – her indeholder én tablet 75 mg koffein, hvilket svarer til en mild kop filterkaffe. En almindelig kop filterkaffe indeholder ca. mellem 70-175 mg koffein.

Krampe i benene

Hvis du døjer med krampe i benene under eller efter træning, så skal du læse med her.

Mangel på salt (natriumklorid), jern eller B-vitaminet folinsyre kan være årsagen til kramper i benene. Èn af grundende til at man mangler dette er, at kroppen ikke binder væsken ordenligt, og når man så sveder meget under træning, mister kroppen disse mineraler. Her kan Hydro Tabs gå ind og hjælpe, netop fordi de både indeholder salt, jern og mineraler. Vi har hørt fra flere kunder, at de inden brug af vores produkt døjede med krampe, hvor det efterfølgende er gået i sig selv, fordi de er begyndt at bruge vores brusetabletter.