Purepower hydro plus brusetabletter med ananas

70 kr.

Ananassmagen giver et sødmefuldt strejf til træningens væskeindtag – ja, faktisk er det nok den af vores Hydro Plus-varianter, som har den sødeste og bedste smag, hvis du spørger vores ambassadører. Bestil i dag med direkte levering hjem til dig og 30 dags returret.

Har du en sød tand, gør Hydro Plus Ananas hver eneste slurk af vandet i din drikkedunk til en himmerigsmundfuld. Samtidig får du et tilskud af de mineraler, vitaminer og salte, der hjælper kroppen med at holde sig hydreret.

» Læs mere…

 

Beskrivelse

PurePower Hydro Tabs

Vores brusetabletter indeholder vitaminer og mineraler (elektrolytter). Hydro Tabs opløses nemt i vand og giver en frisk smag af enten røde bær, hindbær eller citrus.

Med PurePower Hydro Tabs kan du nemt blande din egen sportsdrik, hvad enten du er derhjemme eller er på farten. Denne brusetablet fungerer super godt til de svedige spinningstimer hen over vinteren (læs mere om brugen af elektrolytter om vinteren), hvis du træner udendørs om sommeren eller træner sydpå. Alt i alt fungerer den godt, hvis du sveder meget, og gerne vil have styr på din væskebalance. Læs om salt og væskebalance her.

PurePower brusetabletter kan både bruges før, under og efter træning. De indeholder hverken fedt eller protein, men er i stedet høje på vitaminer og mineraler. Brusetabletterne indeholder ikke direkte energi, dog har vi to varianter af Hydro Plus – her indeholder én tablet 75 mg koffein, hvilket svarer til en mild kop filterkaffe. En almindelig kop filterkaffe indeholder ca. mellem 70-175 mg koffein.

Krampe i benene

Hvis du døjer med krampe i benene under eller efter træning, så skal du læse med her.

Mangel på salt (natriumklorid), jern eller B-vitaminet folinsyre kan være årsagen til kramper i benene. Èn af grundende til at man mangler dette er, at kroppen ikke binder væsken ordenligt, og når man så sveder meget under træning, mister kroppen disse mineraler. Her kan Hydro Tabs gå ind og hjælpe, netop fordi de både indeholder salt, jern og mineraler. Vi har hørt fra flere kunder, at de inden brug af vores produkt døjede med krampe, hvor det efterfølgende er gået i sig selv, fordi de er begyndt at bruge vores brusetabletter.