Nyhed
 

PurePower Chews

25 kr.

Energi-vingummi er genialt til løb, cykling og andre fysiske udfoldelser, hvor du har brug for ekstra energi på turen.

» Læs mere…

Varenummer (SKU): Chews Kategorier: , , , , , , , , , , , , Tags: , Leverings tid 3-5 dage
 

Beskrivelse

Purepower Chews

Energi-vingummi er genialt til løb, cykling og andre fysiske udfoldelser, hvor du har brug for ekstra energi på turen. De er en erstatning for energi-gel – bare udformet som vingummi. Det gør det både nemmere og ikke mindst velsmagende at få et hurtigt energitilskud undervejs. Bestil dem i dag med hurtig levering.

Dyrker du triatlon, cykler eller løber seriøst, skal du have en nem, enkelt og sikker måde at få tilført energi på under turen. For når det går stærkt, skal du ikke fjerne opmærksomheden ret længe for vejen, eller hvor din rute nu er, før det går galt. Du skal heller ikke standse op, for at indtage en portion hurtige kulhydrater. Det både sinker dig, og kræver ekstra kræftanstrengelse af dig for at komme op i fart igen.


Det smarte alternativ til energi gel og energidrikke

Her har energi gel i mange år været den smarte løsning. Det kan indtages mens du løber og cykler. Men der er mange, som hverken bryder sig om konsistensen, eller kan finde en smag, de kan lide.

Hører du til blandt denne kategori, er energi-vingummi den gode nyhed. Det giver samme mængde hurtige kulhydrater som energi-gel, er lige så nemt at tage på farten, og fås med forskellige smagsvarianter i samme pose.

Altså er det lige som at spise vingummibamser på turen!


Energi-vingummi i praktiske pakker

Hos PurePower kan du købe praktiske pakker med 12 styk energi-vingummi i hver pakke. Det svarer energimæssigt til en energi gel på 40 ml.

Vil du sikre dig, at du aldrig løber tør for energi-vingummi til træning eller konkurrence, kan du købe en kasse med 12 poser. Vil du lige prøve dem af først, kan du også købe en enkelt pakke, næste gang du alligevel skal bestille noget hjem fra os.