ISM Adamo Podium

1,499 DKK

ISM ADAMO PODIUM – Den ultimative road racing sadel. Det tog 5 års udvikling af Adamo Podium for at nå målstregen. Resultatet er en længere, smallere og slankere performance sadel. Hvorfor nøjes – ryk direkte op på podiet. Anvender skum og gel polstring og titanium skinner. Fås i sort eller hvid. 270mm lang og 130 mm bred.

ISM = Ideal Saddle Modification.
I gennem årene er ISM sadler blevet brugt af olympiske guldvindere, Ironman vindere og mange mange andre. ISM sadlerne er giver ultimativ komfort til dig og din krop og er perfekt til langdistance cykling. Se og læs mere på www.ismseat.com

» Læs mere...
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

ISM ADAMO PODIUM – Den ultimative road racing sadel. Det tog 5 års udvikling af Adamo Podium for at nå målstregen. Og vi satte alle sejl til. Vores medarbejdere har arbejdet tæt sammen med Tour de France ryttere, for at designe den perfekte form og hældning, der er baseret på deres professionelle erfaring. Resultatet er en længere, smallere og slankere performance sadel. Hvorfor nøjes – ryk direkte op på podiet. Anvender skum og gel polstring og titanium skinner. Fås i sort eller hvid. 270mm lang og 130 mm bred.

Yderligere information

Additional Information

FARVER

,