GARMIN FENIX 3 SILVER HRM PERFORMER

4,399.00 DKK

GARMIN FENIX 3 SILVER HRM PERFORMER

Dette er standard versionen af Garmin Fenix 3 HRM-Run Performer Bundle. Denne udgave er med den smarte røde gummirem samt Garmins HRM-Run pulsbælte som også kendes fra andre ure med Running Dynamics. Uret har dermed avancerede løbefunktioner oven i de kendte funktioner i multisporturene fra Fenix-serien. Et ægte allround ur til sport og outdoor som også ser rigtig godt ud.


Med Garmin Fenix 3 HRM Performer Bundle får du følgende:

  • EXO™-antenne i rustfrit stål med GPS og GLONASS-understøttelse til hurtigt fix og nøjagtighed
  • Mineralglas og gummirem
  • 1,2″ ikke-lysfølsom Chroma™-farveskærm
  • Avancerede træningsfunktioner, herunder VO2-max og restitutionsanbefaling
  • Outdoor-navigationsfunktioner som treakset trykhøjdemåler, barometer og kompas (ABC), TracBack og Sight’n Go
  • Trykhøjdemåler, barometer og treakset kompas med automatisk kalibrering (ABC)
  • Understøtter et bredt udvalg af aktiviteter med dedikerede brugerprofiler som f.eks. trailløb, svømning, vandring, skiløb m.m.
  • Intelligente funktioner som f.eks. Smart Notifications
  • Connect IQ™ kompatibilitet, der giver brugertilpassede apps, widgets, urskiver og datafelter

Et ur til det hele

Garmin fēnix 3 HRM Performer Bundle er et robust og intelligent GPS-ur til en bred vifte af aktiviteter. Med funktioner til avanceret træning og outdoor-navigation er fēnix 3 forberedt på alle former for eventyr. Adgang til platformen Connect IQ giver mulighed for brugertilpasning af urskiver, datafelter, widgets og aktiviteter. fēnix 3 er samtidig et slankt, let GPS-ur til træning eller hverdagsbrug.


Løb

Garmin fēnix 3 er fyldt med træningsfunktioner, som kan give dig oplysninger om din form og din kondition. Den første er VO2-max estimering. Når fēnix 3 anvendes sammen med en pulsmåler behandler uret data, f.eks. din løbehastighed, slag pr. minut og pulsudsving for at bestemme, hvor stor en mængde ilt du kan forbruge pr. minut. Registrer ændringer i din VO2-max, så du kan se dine konditionsforbedringer og sammenligne med andre. Andre måinger omfatter restitueringsanbefaling med en restitueringstimer og restitueringskontrol, samt en løbsberegner, der beregner din forventede sluttid baseret på dit aktuelle VO2 max-tal.


Garmin fēnix 3 giver avanceret feedback om din form ved at registrere flere målinger. Når uret anvendes sammen med en HRM-Run-pulsmåler¹, registrerer fēnix 3 din løbekadence, dine lvertikale udsving og tid med jordkontakt. Disse målinger kaldes løbedynamik, og de har indflydelse på din løbeøkonomi.


Cykling

fēnix 3 er kompatibelt med sensorer, f.eks. til hastighed, kadence og puls, så du får avancerede funktioner til din cykeltræning. Uret kan også vise energimålinger, når det parres med ANT+™ effektmåler, f.eks. Vector™-serien. Hvis du træner med puls- og efektmåler kan fēnix 3 vise dine VO2-max estimerring for cykling, så du kan overvåge ændringer i din form.


Svømning

fēnix 3 er ikke kun velegnet til løb, særlige funktionsindstillinger hjælper også med svømmetræning og skiløb. fēnix 3 låner fra Garmin Swim™ og registrerer distance, tempo, antal svømmetag m.m. Du skal blot fortælle fēnix 3 størrelsen på dt bassin, du svømmer i, og begynde træningen.


Ski/snowboarding

I snowboarding-tilstand har du direkte adgang til hastighed, distance, vertikalt fald og en automatisk løbstæller (med Auto Pause ved liftkøen) med mere lige ved hånden.


Outdoor

Inget andet outdoor-ur med GPS og ABC (trykhøjdemåler, barometer og kompas) tilbyder kombinerede træningsfunktioner og førende navigationsteknologi. fēnix 3 leverer omfattende navigationsfunktioner, som kan hjælpe dig både på og uden for stierne. De indbyggede sensorer giver oplysninger om retning, højde og vejret.


Den registrerer en GPS-sporlog og danner et “brødkrummespor” i takt med, at du bevæger dig. Uret giver dig også mulighed for at markere lokationer som f.eks. en start/mållinje, et kontrolpunkt for kurs eller en campingplads, et køretøj eller andre interessepunkter. Med fēnix 3 kan du oprette og følge ruter, markere op til 1.000 lokationer og lagre op til 10.000 sporpunkter og navigere til dem.


Planlæg ture, og del oplevelser med venner og familie med BaseCamp™. fēnix 3 er kompatibel med ANT+ og Bluetooth® Smart til trådløst at dele lokationer, ruter og geocacher.


Trykhøjdemåler, barometer og kompas (ABC)

fēnix 3 er udstyret med ABC-sensorer til at give relevante oplysninger i realtid. Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej.


fēnix 3 kalibrerer automatisk sine ABC-sensorer ved hjælp af GPS-modtageren og indstiller samtidig tiden automatisk på baggrund af placeringen. For at opnå en ekstremt præcis temperaturaflæsning kan du parre det med Garmin tempe™ ekstern temperatursensor.


Flot design til selv de mest barske forhold

fēnix 3 fås i tre fede modeller: Silver med rød gummirem og Grey med sort gummirem, begge med skærm i mineralglas, og topmodellen Sapphire med lænke i rustfrit stål og skærm i buet safirglas.. Alle modeller har urkrans og knapper i rustfrit stål samt forstærket kabinet, der giver ekstra holdbarhed. En Chroma-farveskærm i høj opløsning, der kan aflæses i sollys, LED-baggrundsbelysning der giver dig adgang til dine data under alle lysforhold. fēnix 3 har vandklassifikation 10 ATM og har en batterilevetid på op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, 16 timer i GPS-tilstand og op til 6 uger i ur-/aktivitetstracker-tilstand (afhængigt af indstillingerne).


Connect IQ

fēnix 3 anvender Connect IQ-platformen til tredjeparts-udviklere, så du kan gøre uret personligt med brugertilpassede apps, widgets, datafelter og unikke urskiver, der gør dit Garmin Smartwatch endnu smartere.


Fuldt connected

Smart ​Notifications giver dig mulighed for at modtage e-mails, sms’er, e-mails og påmindelser direkte på håndleddet, selv når du er ude i felten. fēnix 3 modtager det trådløse signal fra en kompatibel iPhone® 4s eller nyere eller Android™ smartphone² og giver dig besked om, at du har fået en sms, og viser teksten på sin egen skærm, når du er klar til at læse den.


Du kan tilmed bruge fēnix 3 som en handskevenlig fjernbetjening til VIRB® og VIRB Elite-actionkameraer via ANT+™.


²Eksempler på kompatible telefoner omfatter: iPhone 4s og nyere, Android 4.3, Galaxy S3 eller nyere, Galaxy Note 3, Moto X, Moto G, HTC One, Nexus 4 & 5 og nyere. Telefonen skal være Bluetooth Smart. iPhone er et varemærke tilhørende Apple Inc. Android er et varemærke tilhørende Google Inc.


» Læs mere...