FUSION WOMENS PURE YOGA TOP

350,00 DKK

Træningstop til Yoga og Fitness i regulær fit, konstrueret med fokus på bevægelighed til yderpunkterne. Udviklet i det populære Nova-materiale som er let, ventileret og fjerner sveden fra huden øjeblikkeligt.

 

» Læs mere...
Ryd
 

Beskrivelse

WOMENS PURE YOGA TOP

Træningstop til Yoga og Fitness i regulær fit, konstrueret med fokus på bevægelighed til yderpunkterne. Udviklet i det populære Nova-materiale som er let, ventileret og fjerner sveden fra huden øjeblikkeligt. Toppen bruges sammen med en FUSION Sports Top og er udviklet som makker til FUSION Pure Yoga Tights.

Man kan i princippet bruge 3 størrelser, alt efter hvilket fit man ønsker. Se billederne, hvor modellen har tre forskellige størrelser på.

OM NOVA-MATERIALE
NOVA produkterne er produceret i et nyudviklet materiale der er strikket og farvet i Europa. Den tekniske, lette og ventilerede metervare har en effektiv væsketransport og hurtig tørreevne, som sikrer at produktet ikke klistrer til huden under aktivitet. Mekanisk stræk uden elastiske garner sikrer at NOVA produkterne har en lang levetid og en uforandret performance i hele produktets levetid.

De bløde og ekstremt komfortable NOVA produkter er ligesom alle andre FUSION produkter udviklede i Danmark og producerede på vores egen fabrik i Litauen.

Anbefalet til yoga og fitness
Pasform: Moderat tætsiddende


Se alle andre Fusion produkter her 

 

 


Str.HøjdeBrystTalje
XS162cm78cm62cm
S166cm84cm68cm
M170cm90cm74cm
L174cm97cm82cm
XL176cm105cm91cm

Yderligere information

STR

L, M, S, XL, XS

Du kunne også være interesseret i...