Fusion pure yoga top dame

350 kr.

Træningstop til Yoga og Fitness i regulær fit, konstrueret med fokus på bevægelighed til yderpunkterne. Udviklet i det populære Nova-materiale som er let, ventileret og fjerner sveden fra huden øjeblikkeligt.

 

» Læs mere…

 

Beskrivelse

WOMENS PURE YOGA TOP

Træningstop til Yoga og Fitness i regulær fit, konstrueret med fokus på bevægelighed til yderpunkterne. Udviklet i det populære Nova-materiale som er let, ventileret og fjerner sveden fra huden øjeblikkeligt. Toppen bruges sammen med en FUSION Sports Top og er udviklet som makker til FUSION Pure Yoga Tights.

Man kan i princippet bruge 3 størrelser, alt efter hvilket fit man ønsker. Se billederne, hvor modellen har tre forskellige størrelser på.

OM NOVA-MATERIALE
NOVA produkterne er produceret i et nyudviklet materiale der er strikket og farvet i Europa. Den tekniske, lette og ventilerede metervare har en effektiv væsketransport og hurtig tørreevne, som sikrer at produktet ikke klistrer til huden under aktivitet. Mekanisk stræk uden elastiske garner sikrer at NOVA produkterne har en lang levetid og en uforandret performance i hele produktets levetid.

De bløde og ekstremt komfortable NOVA produkter er ligesom alle andre FUSION produkter udviklede i Danmark og producerede på vores egen fabrik i Litauen.

Anbefalet til yoga og fitness
Pasform: Moderat tætsiddende


Se alle andre Fusion produkter her 

 

 


Str. Højde Bryst Talje
XS 162cm 78cm 62cm
S 166cm 84cm 68cm
M 170cm 90cm 74cm
L 174cm 97cm 82cm
XL 176cm 105cm 91cm

Yderligere information

FARVER

, ,

STR

L, M, S, XL, XS