Tilbud!20%
 

Fusion s3 cykeljakke udsalg

1.800 kr.
1.440 kr.

Denne nye Fusion S3 Cykeljakke er en ny og meget forbedret udgave. Den er lavet med vind- og vandafvisende yderside for at beskytte mod elementerne og en foret opkradset inderside for at give varme.

» Læs mere…

 

Beskrivelse

FUSION S3 Cykeljakke

Dette produkt er TÆTSIDDENDE. Vælg den størrelse du normalt benytter, men du skal forvente at produktet sidder relativt stramt. Er du typisk mellem to størrelser og ønsker et lidt løsere fit, så vælg den største størrelse.


Denne nye Fusion S3 Cycle Jacket er en ny og meget forbedret udgave. Den er lavet med vind- og vandafvisende yderside for at beskytte mod elementerne og en foret opkradset inderside for at give varme. Den har anatomisk fit, så den passer til den foroverbøjet stilling på cyklen og jakken er lavet i en fleksibel softshell metervare for at sikre stor bevægelighed på cyklen. Kombiner den med et baselayer inderst til at holde kroppen varm og tør og du er klar til at cykle om vinteren. Jakken er lavet med reflekser der giver 360 graders synlighed.


  • Højelastisk S3 2.0 ”SuperSoft” materiale sikrer tætsiddende og komfortabel pasform for flere kropstyper, Made in Italy
  • Høj åndbarhed giver øget komfort i større temperaturområde
  • Stort bagudvendt reflekspanel gør dig synlig for bagfrakommende biler 
  • 360 graders reflekterende synlighed
  • Unisex produkt
  • Produceret i Europa på Fusion.Factory

Materiale:

Yderside: 73% nylon, 27% elastan
Inderside: 100% polyester
Membran: 100% polyurethane


TEMPERATUR:
-5 til 15 grader


Se alle vores lækre FUSION cykelprodukter

Yderligere information

FARVER

,

STR

L, M, S, XL, XXL