Meget populær
 

FOOT RUBZ MASSAGEBOLD

79 kr.

Foot Rubz™ massagebolden kan anbefales til alt multisport.

» Læs mere…

Kategorier: , , , , , , Tags: , , Leverings tid 3-5 dage
 

Beskrivelse

Foot Rubz™ massagebold lindrer ømme fødder, hænder eller muskler i kroppen med dybdegående massage. Mærk den rare fornemmelse med den unikke massagebold.

Foot Rubz™ massagebolden er en lille unikt designet massagebold med en diameter på ca. 5 cm på størrelse med en golfbold og med samme hårdhed, men Foot Rubz™ massagebolden er designet til at lindre ømhed og smerter i fødderne, hænderne og musklerne ved at yde en dybdegående massage med 172 små blødere knopper (uden spidser), der stimulerer akupressurpunkter i fødder, hænder eller muskler.

 

Foot Rubz™ massagebolden var den første massagebold af sin art på det amerikanske marked for 15 år siden, da den blev introduceret, og den anbefales fortsat af fysioterapeuter og læger i behandlingen af bl.a. hælspore (plantar fascitis) og svangsene problemer, hvor den er et fantastisk redskab til at lindrer smerter & ømhed.

 

Massagebolden beroliger ømme og trætte muskler efter få minutters brug, og du kan selv bestemme hvor dybdegående massage du vil have alt efter hvor hårdt påført tryk du vælger.

 

Foot Rubz™ massagebolden er kompakt og er ikke større end den kan være i en håndflade, hvorfor den er let og praktisk at have med sig overalt.

 

Massagebolden er virkelig behagelig efter de rigtig lange løbeture, hvor fødderne er ømme og trætte.