CRAFT HYDRO LØBEJAKKE

1.500 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): 1907692-999000 Kategorier: , , , , , Tags: ,
 

Beskrivelse

CRAFT HYDRO LØBEJAKKE


Vind- og vandtæt jakke til løb og de fleste andre typer udendørsaktiviteter.✅

Hydro Jacket er en vind- og vandtætte løbejakke, er let, fleksibel og beskyttende – perfekt til løbeture på blæsende og regnfulde dage.

der er udviklet specielt til dig, som løber året rundt uanset vejret, men er også perfekt til dig, som ønsker en let, tynd og praktisk jakke, der beskytter mod regn og blæst. Jakken er fremstillet af førsteklasses, elastisk 3 lags materiale med en teknisk membran, som giver optimal balance mellem åndbarhed og beskyttelse mod vind og vejr. Den er udstyret med åbninger på steder, hvor man sveder meget, for at sikre ekstra ventilation, tapede sømme på steder, der udsættes for ekstra stor belastning, og reflekspaneler og -detaljer, der øger synligheden.

Derudover er modellen forsynet med et stort ventilationspanel på ryggen og laserskårede ventilationshuller i armhulerne. Hætten kan justeres med elastiksnøre i nakken og er forsynet med en gennemgående lynlås på fronten. Det lette materiale er desuden yderst fleksibelt, hvilket sikrer en fremragende bevægelsesfrihed under løbetræningen.

• Vind- og vandtæt✅
• 3-lags materiale med teknisk membran✅
• Åbninger på steder, hvor man sveder meget✅
• Tapede sømme på steder, der udsættes for ekstra stor belastning✅
• WP 15.000/MVP 10.000✅

 

Se også alle vores andre herre løbejakker eller dame løbejakker


 

 

Yderligere information

STR

L, M, XL, XXL