Tilbud!15%
 

Bliz – Rapid Pink

749 kr. 637 kr.

Bliz – Rapid Pink

Hurtig lille ansigt ramme, objektiv form og off ansigtet positionering gør den ideel til mellemstore hastighed aktiviteter, hvor der skal holdes fokuseret, beskytter øjnene mod sol, vind og luft-fødte partikler samtidig har den luftcirkulation for at bekæmpe linsen dugger og køle sveden i ansigtet. Rapid er perfekt til det bredeste udvalg af aktiviteter, herunder løb, cykling, langrend, padling, vandring og klatring. Hurtig og fedt design til mindre ansigter, vejer kun 24 gram og er en meget populær brille.

 

included produkt

» Læs mere…

Kategorier: , , , , , , , , , Tag: Leverings tid 3-5 dage
 

Beskrivelse

Hvorfor vælge Bliz?

Beskyttende sportsudstyr er vores passion! Vi arbejder konstant på at udvikle nye produkter og tekniske løsninger til at opfylde de stadigt skiftende markeds behov. Med Bliz kan du føle dig tryg og holde fokus på din sport, og disse tre vigtige faktorer bør gøre Bliz dit oplagte valg:

DESIGN

Bliz er gennemsyret af skandinavisk design, som er på forkant i funktion, teknologi og udseende. Omhyggeligt udviklede, kvalitetsikrede produkter, der opfylder de nødvendige standarder og krav.

FLEKSIBILITET

Bliz giver en høj teknisk og funktionelt niveau af produkter. Produkternes funktionalitet og tilbehør til rådighed sammen med til at give uovertruffen alsidighed og fleksibilitet.